Жахлива знахідка в холодильнику вразила ціле місто

Жінка сказала копам, що син народився мертвим

20-річна жителька Ізмаїла на Одещині народила дитину і поклала немовля в морозильну камеру. Ця історія шокувала все місто.
Як передає місцевий портал Izmacity, правоохоронці може б і не дізналися про це, якби не дзвінок з перинатального центру. Медики повідомили, що до них з кровотечею звернулася молода жителька міста. За всіма ознаками було видно, що вона недавно народила, але про долю дитини нічого не сказала.
Коли правоохоронці прибули за місцем проживання жінки, у гуртожиток, і почали обшук у її кімнаті, то натрапили на страшну знахідку. У морозильній камері холодильника вони знайшли мертве немовля, тіло якого мати запхала в чорний поліетиленовий пакет.

Поліцейським жінка сказала, що хлопчик з’явився на світ мертвим.

За словами сусідів, вони не чули ніяких криків у момент народження дитини, тож цілком можливо, що мати не обманює. Чоловік породілі теж не чув нічого, а про те, що немовля в морозильнику, дізнався від дружини.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ст. 117 Кримінального кодексу України (вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини). Своє слово з цього приводу має сказати судмедекспертиза, яка встановить, чи дійсно хлопчик був мертвим на момент народження.

У родини, яка перебуває в офіційному шлюбі, є старший син, йому 1,4 року. Ні при першій, ні при другій вагітності майбутня мама на облік у жіночу консультацію не ставала, а про її цікавий стан цього разу не здогадувалися навіть родичі.
Зараз підозрювана перебуває в реанімації в Ізмаїльському перинатальному центрі. Для допомоги їй викликали з Одеси лікарську бригаду. Її стан оцінюють як важкий.

Читайте також  “Задерла спідницю та просила взяти аналізи”: В Одесі слідчий поліції влаштувала п’яну ДТП (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -