Був він на дванадцять років старший за мене, це ж село і, що скажуть люди? Свекор став моїм чоловіком

Хочу розповісти вам свою історію, чому мені довелося продати свій будинок і виїхати зі свого села. А почалося все з мого невдалого заміжжя.

Мій чоловік пив і часто пiднiмав на мене руку, але я терпіла це цілих дев’ять років. Коли він приходив додому п’яний, я забирала дітей і йшла до мами. Але він знаходив мене і там і одного разу він навіть yдарив мою маму, яка мене захищала. За матеріалами видання ispovedi.com

І я перестала ховатися у неї після цього. Іноді ночувала у сусідів, а іноді і на вулиці, щоб не турбувати людей своїми проблемами. Свекруха до мене і дітей ставилася добре, не раз намагалася вплинути на свого сина, але він нікого не хотів слухати.

Рідний батько мого чоловіка пoмер від гoрілки, і свекруха знову вийшла заміж. Її чоловік, вітчим мого чоловіка, був набагато молодший за неї. Жили вони нормально. Своїх дітей у нього не було, тому він дуже був прив’язаний до дітей, і вважав їх своїми онуками. Але після чергового скaндалу, коли чоловік сильно мене побив, я подала на розлучення.

Свекруха хоч і розуміла, що з ним жити неможливо, але все одно була незадоволена. Адже без сім’ї він пив щодня. Через три роки мій, тепер уже колишній чоловік, пoмeр. Зі свекрухою ми продовжували спілкуватися.

Свій будинок вона заповіла моїм дітям, хоча у неї ще був онук. Але її старший син був забезпечений житлом і не оскаржував заповіт, що погодьтеся, дуже рідко буває. Єдиною його умовою було, щоб ми доглядали за його матір’ю, тому що вона була не дуже здорова.

Читайте також  Пoкiйна мати у сні наказала розлучитися з чоловіком: “Маєш піти від чоловіка, бо він має коханку, яка навoдить на тебе пoрчy”

Не було і дня, щоб я або діти до них не зайшли. Але все пережите не минуло для неї даром, стався iнcульт. Моя свекруха пoмeрла в лікарні через кілька днів. Після пoхoрoну ми все вирішили, що моя старша дочка, яка збиралася заміж, переїде жити в цей будинок.

Тепер я вже приходила до них допомагати дочки, особливо після народження дитини. І ось одного разу я полола там город, коли прийшов до мене вітчим мого пoкiйного чоловіка і запропонував мені жити разом.

Був він на дванадцять років старший за мене, це ж село і, що скажуть люди, грає величезну роль. Моя мама була категорично проти такого мого заміжжя.

Як можна вийти заміж за свекра?

Але несподівано мене підтримали мої діти. Вони дуже його любили і вважали своїм дідом. І ми розписалися з ним, продали будинок і поїхали жити до нього на батьківщину.

Живемо разом вже сім років і я не шкодую, що вийшла за нього заміж. Шкодую тільки про даремно витрачені роках першого заміжжя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -