Дівчина така красива, що не виходить з дому!

Дівчина з приголомшливою зовнішністю майже ніколи не виходить з дому – її батьки настільки бояться, що з її дочкою щось трапиться, що до сих пір не випускають дівчину одну з дому. Коли дивишся на обличчя дівчини то здається, що вона просто втілення ляльки Барбі.

Найдивовижніше, що ніж пластичного хірурга ні разу не торкнувся обличчя або тіла цієї дівчини – у неї все натуральне. Правда, така краса вже, схоже, в тягар росіянці, адже їй страшенно набридло жити в золотій клітці, яку навколо неї звели її батьки.

Зараз їй 26 років, вона все ще потребує своєї матері, щоб надіти свій одяг. Немає ніяких сумнівів, що це, безумовно, страшний світ. До жінок пристають і домагаються – навіть на роботі. Але батьки цієї російської дівчини просто-напросто бояться випускати її з дому.

Анжеліка Кенова з Росії майже ніколи не виходила зі свого будинку. Якщо вона і робить це, то лише в супроводі кількох охоронців.

Мабуть, вона настільки красива, що її батьки вирішили захищати її подібним чином. Якщо Ви уважно подивіться на неї, то Вам здасться, що ви дивитеся на дівчину – Барбі.

За її словами: «Косметичні процедури потрібні лише тоді, коли у людини є серйозні дефекти зовнішнього вигляду».

Вона додає: «Коли я росла, мої батьки виховували мене як принцесу, не дозволяючи мені виходити з дому, або спілкуватися з хлопчиками».

В результаті, я не годжуся для реального життя – я як жива лялька. Коли я була дитиною, батьки називали мене «Барбі». Так що я було просто запрограмована на те, щоб виглядати так само”.

Анжеліка стверджує, що вона ні разу не лягала під ніж і не скоювала ніякої косметичної процедури.

Читайте також  СЕНСАЦІЯ: Пономарьов назвав ім’я замовника вбивства Вороненкова

Все, що бачать глядачі з усього світу – все у неї природне. Батьки змушують її займатися спортом, щоб підтримувати ідеальне тіло, яке ясно можна побачити на цих фотографіях.

Зараз їй 26 років, і Анжеліка мріє покинути свій будинок, щоб позбутися від постійного стеження і «захисту».

За її словами: «Мої батьки все життя тримали мене в скляному палаці. І я хочу вже вийти на свободу!»

Пропонуємо вашій увазі короткий відео з Анжелікою Кенова.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -