Вчені розрізали цей камінь навпіл. Коли звідти полилася кров, вони зробили неймовірне…

Вчені розрізали цей камінь навпіл. Коли звідти полилася кров, вони зробили неймовірне…

Ці 22 фотографії ще раз доводять, наскільки унікальною і особливою є наша планета. Де б ти ще зміг спостерігати такі вражаючі вистави? Цікаво, який з них вразить тебе найбільше?

 

Боїшся грози? Ніколи сюди не приїжджай. Ця фотографія зроблена над річкою Ріо Кататумбо у Венесуелі. Грім і блискавки тут вражають погляд 160 днів в році, 10 годин на день і 160 разів на годину!

Острів Різдва в Індійському океані прихистив понад 120 мільйонів крабів. Пізньої осені вони тікають з лісу, щоб розмножуватися на пляжі. Колективна міграція!

Здається, що це просто камінь. Але він живе! Ці дивовижні морські істоти мешкають на узбережжі Чилі.

Пакистан. Від повені неймовірних масштабів намагалися врятуватися не тільки люди, але і тварини. Павукам, щоб вижити, довелося піднятися на дерева, які вони незабаром щільно обплели павутиною.

Така незвичайна форма хмар виникає при потужних потоках вітру в гірській місцевості.

Заморожене волосся? Голки льоду, уражені бактерією під назвою бузковий псевдомонас.

Північне сяйво – одне з найкрасивіших явищ на планеті. Спочатку на Сонце повинен відбутися вибух, після чого в іоносферу Землі потрапляють заряджені частинки. Стикаючись з частинками виряджених газів, вони змушують їх світитися.

Просто річка? Цей феномен можна спостерігати в Мексиці. У річці формуються підводні течії.

Морська люмінесценція виникає тоді, коли планктон, рухаючись, випромінює світлові сигнали.

Цей природний газовий кратер в Туркменістані прозвали «Ворота пекла». Полум’я не переставало горіти з 1971 року!

Ці блискавки з’явилися внаслідок величезного викиду енергії вулканом в атмосферу

Ці камені в Долині Смерті в Каліфорнії рухаються самі по собі. Вчені припускають, що взимку, коли пісок покривається льодом, камені просто ковзають по ньому, залишаючи такі ось сліди.

Читайте також  Вона недосипає? Катя Осадча нажахала фанів своїм виглядом! Такою її ще не бачили (ФОТО)

Хто розфарбував дерево? Сама природа! Стовбур райдужного евкаліпта, що росте в Індонезії, володіє різнобарвною корою. Доросле дерево переливається всіма кольорами веселки.

Комплекс вулканів Іджен в Індонезії. Розігріта до 1000 градусів сірка вступає в реакцію з киснем в атмосфері. Це і перетворює лаву в блакитну рідину, що біжить вниз по вулкану

Натрон – солоне і лужне озеро на півночі Танзанії. Солі в ньому настільки багато, що трупи тварин перетворюються в сольові статуї.

Природа – найбільша загадка для людства. Можливо, нам ніколи не вдасться розкрити всі її таємниці. Поділися цими секретами нашої планети зі своїми друзями!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -