“Зараз заживе щелепа, зійдуть синці з обличчя…”: Стали відомі подробиці про дівчину, яка жила в лісі в наметі з грудним немовлям

Чоловік нещадно бив дівчину за будь-яку спробу втечі У Харкові 21-річна Анастасія Фурманець жила в лісі в наметі з грудним немовлям, передає Корупція.Інфо

Дівчина, у якої можуть забрати шестимісячну дитину, розповіла свою історію. Кілька місяців матері та її маленькому сину довелося жити в посадці на Олексіївці.

За словами Анастасії, вона сама винна в тому, що стала безпритульною, оскільки погодилася на пропозицію співмешканця “один раз переночувати в посадці”.

“Вова клявся, обіцяв, що це тільки один раз, що знайде нам житло. Я повірила. Але час минав, і стало зрозуміло, що він нічого шукати не буде. Він забрав у мене документи та банківську картку, на яку приходили “дитячі” гроші. І за будь-яку спробу втечі – нещадно бив”, – розповіла дівчина.

Через побої у неї зламана щелепа, а гіпсова шина заважає розмовляти. Лісову хатину, за словами Анастасії, вони ділили з сім’єю – літнім чоловіком, його сином і невісткою. Зазначається, що чоловіки об’їдалися димедролом, запиваючи горілкою, після чого обох жінок били до напівсмерті за найменшу провину. Дівчина була сиротою, вихованкою Люботинського інтернату, в Харків потрапила разом з “коханим Володею”, а тому йти їй було нікуди.

“Нас познайомила подруга, коли я вчилася на бухгалтера в Кегичівці. Стали зустрічатися – начебто нормальний хлопець. Жили з ним по людям – спочатку у його сестри, потім у друзів.

А коли народився Даня, приїхали в Харків і за “дитячі” гроші знімали подобово квартири, платили від 300 до 600 гривень. Через місяць гроші закінчилися, і Вова запропонував один раз переночувати у посадці”, – розповіла Анастасія.

Вона додала, що раніше мріяла про сім’ю з коханою людиною, хотіла, щоб у сина був батько, і тому терпіла голод, злидні та побої.

Читайте також  Моя дівчина віддала нupку, щоб врятувати моє життя, але я більше не кохаю її!

“Раніше, якщо кудись ішов – просив сусідів-чоловіків за мною доглядати, щоб не втекла. Не знаю, як він мене відпустив, як повірив. Я сказала, що дитина захворіла і треба нести її в лікарню. А сама взяла сина і пішла в поліцію. Ці люди, які жили з нами, – вони взагалі в розшуку знаходяться, обікрали школу і тепер ховаються. А ще недалеко від нашого куреня стоїть намет, в якому теж живуть люди з трирічною дитиною. Вона там з народження і їй теж потрібна допомога”, – розповіла Анастасія.

Знедолену дівчину тимчасово прихистили у себе небайдужі мешканці міста. Шестимісячний Данило перебуває в лікарні під наглядом лікарів. Соцслужби сказали Анастасії, що віддадуть Данила за однієї умови: у неї будуть на руках документи і дах над головою.

“Зараз заживе щелепа, зійдуть синці з обличчя, і я піду шукати роботу. Документи вже почала відновлювати, співмешканець повернув банківську карту, куди приходять “дитячі” гроші. Сподіваюся, соціальні служби допоможуть мені з житлом – цим займається відразу кілька людей, обіцяють виділити кімнату в малосімейці. Боюся тільки одного – щоб не позбавили прав на сина і не посадили у в’язницю за невиконання батьківських обов’язків”, – зазначила дівчина.

Допомогти матері з дитиною вирішили у благодійній організації Харкова. Анастасії і маленькому Данилу нададуть кімнату в Центрі матері і дитини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -