Жінка продовжує годувати 5-річну дочку грудним молоком: каже, поки не випадуть молочні зуби

29-річна Софі Мей Лан не вважає дивним годувати грудним молоком вже дорослу для цього дочку Жасмін.

Проте, жінка таки визнає, що такий факт став причиною напружених стосунків з її чоловіком.

Щодня, мати 5-річної Жасмін, вмостившись зручно на дивані, годує дитину грудьми. Жінка впевнена, що годування зміцнює її зв’язок з дівчинкою, хоч і руйнує стосунки з 30-річним батьком сімейства Крісом Хефлом, який не здатен зупинити свою жінку ніякими вмовляннями і поясненнями. Окрім 5-річної дочки Жасмін, мати годує і 2-річну донечку Аріанну, яка годується після старшої сестри… Про це пише видання The Sun.

Жінка переконує:

«Грудне молоко є живим, безпечним, корисним заспокійливим і воно безкоштовне. Я зуміла зекономити тисячі фунтів протягом цих років!»

Більшість мам припиняють годувати грудним молоком після шести місяців, але нові дослідження Американської психологічної асоціації стверджують, що після 6 місяців грудне вигодовування може стати нездоровою звичкою, що триває роками!

До всього, жінка щоночі спить зі своїми дочками, аби діти завжди мали доступ до материнських грудей, поїсти – і знову спати! Не дивно, що така поведінка викликає у її чоловіка Кріса такий опір і протест. Проте Софі переконана, що для неї важливіше здоров’я її дітей, яке зміцнюється завдяки вигодовування, а не її шлюбні стосунки з батьком її дітей.

Окрім всього, Софі може годувати дітей у публічних місцях, де завжди викликає підвищену увагу до себе:

«Люди дивляться. Я трохи соромлюся»

Софі визнає, що «хочеться таки зупинитися в кінці кінців, тому що іноді це стає надто важко». Але її доньки не виказують жодних ознак того, що хочуть відмовитися від свого молока.

Софі сказала:

Читайте також  Алергія на чоловіка вбиває жінок

«Жасмін пішла до школи минулого року, і я сказала їй, що небагато дітей у її класі буде годуватися, як вона, але їй не слід через це турбуватися».

Жінка каже, що цілком можливо припине годувати грудьми Жасмін, коли у тієї почнуть випадати молочні зуби…

Психологи ж вважають таку поведінку матері ненормальною, що може вплинути на психічний і сексуальний розвиток дитини у подальшому.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -