“П’яна тварина…”: В Мережі обговорють фото винуватця ще однієї харківської ДТП

Водія з місця аварії відвезли “кенти” на Mercedes У Харкові сталася ще одна жахлива аварія, в результаті якої дві людини опинилися в комі, передає Корупція.Інфо

У мережі з’явилися фотографії винуватця.

Відповідні знімки опубліковані на сторінці “Жити в Харкові” в соцмережі Facebook.

“Увага! Трагічні події в нашому місті не вчать людей розуму! 22.10.17 близько 19.00 ось цей чоловік на своєму BMW будучи п’яний скоїв ДТП зі Славутою на відрізку дороги (Окружна – 602м.р).

Наздогнавши Славуту в зад та полетіла в кювет. Водій і пасажир в комі 4-ї ДКЛ (Державна клінічна лікарня – ред.)

Водія BMW з місця ДТП відвезли кенти на Mercedes Vito!” – розповіли в спільноті.

“Якщо б у нас не було вседозволеності, кришувань, діяли штрафи за порушення і т. д., і люди здавали, підкреслюю: здавали на права, то подібних ситуацій не відбувалося б!” – зазначила Олена Плескачевська. “Головне, що з такими все в порядку, а люди гинуть або потрапляють до лікарні”, – прокоментувала Інна Колесник.

“Можу собі тільки уявити, так це ще сніг не випав, що буде потім?!” – написав Кирило Вадимович.

“Воно п’яна тварина, без огляду видно… Не зрозуміло одне, чому потрібні поліції місяці, щоб розібратися в цьому? Або це час для збору грошей?” – обурилася користувач під ніком Glafira Vesna

“Капець! Скільки ж можна?! Нічому людей життя не вчить!” – додала Анастасія Казанцева. “Давайте його теж пошкодуємо…” – з сарказмом написав Кирило Вадимович.

Читайте також  Експерти розповіли, як працювати у Польщі, маючи біометричний паспорт

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -