На Снятинщині поліціянти виявляли дітей, яких не доглядають (ФОТО)

Працівники служби у справах дітей Снятинської РДА спільно з поліціянтами провели заходи щодо виявлення дітей, які перебувають у стані бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень стосовно неповнолітніх на території району.

Основною метою проведення таких цільових рейдів – є перевірка умов утримання та виховання дітей у сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах, а також виявлення дітей цієї категорії, дітей, які без поважних причин не приступили до занять з початку навчального року, вжиття заходів для повернення їх до навчання, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків до адміністративної відповідальності тощо.

Рейд «Урок» продовжуватиметься протягом жовтня поточного року, а заходи щодо охоплення всіх дітей навчанням, проведення додаткових обстежень дітей, які перебувають в СЖО триватимуть протягом усього навчального року, йдеться на сторінці Служби справах дітей Снятинської РДА.

Читайте також  Халатність лікарів чи нестача медичних препаратів? Названа несподівана причина смертей від коронавірусу на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -