Найгірші сукні червоної доріжки «Золотого глобусу-2017»: фото

Найневдаліші вбрання вечора.

«Золотий глобус» вважається в Голлівуді не тільки одним з найважливіших етапів призового кіносезону – червона доріжка церемонії перевершує за популярністю навіть «Оскар». І на цей раз «Золотий глобус» не змінив своєї репутації: судячи з парадного гардеробу зірок, модна битва на червоній доріжці розгорнулася неабияка. І якщо з претендентами заповітних статуеток все виявилося досить передбачувано, то фешн-сутичка була повна сюрпризів.

Відчайдушна любителька роздягатися на публіці Емілі Ратаковскі, не змінюючи звички, вирішила в черговий раз продемонструвати своє розкішне тіло, вибравши для виходу на червону доріжку плаття Reem Acra з жовтого атласу. І як зазвичай злегка перестаралася: глибоке декольте, високий розріз, гола спина майже не залишили простору уяві.

Химерним здався критикам аутфіт Сари Джесіки Паркер у весільній сукні Vera Wang. Можливо, якби не перебільшено довгі рукава вбрання, образ був би не настільки безнадійний.

Та ж доля спіткала Ніколь Кідман в сукні Alexander McQueen з рукавами-ліхтариками.

Зої Салдана і Фелісіті Джонс проявили одностайність, віддавши перевагу романтичним нарядам Gucci в рожевій гаммі. І прогадали: велика кількість воланів, бантів і рожевого кольору обох залишили без заохочення стилістів.

Фелісіті Джонс в Gucci

Читайте також  Хвора на COVID-19 дружина заступника мера Ірпеня померла після пологів

Шукайте деталі в групі Facebook


За матеріалами: