Було важко, але стане ще гірше: Ванга шокувала пророцтвом на 2022 рік

Було важко, але стане ще гірше: Ванга шокувала пророцтвом на 2022 рік

Відома болгарська провидиця Ванга, яка померла у 1996 році, залишила численні записи із пророцтвами. Зокрема, вона зробила кілька тривожних передбачень на 2022 рік.

Про це пише Mirror.

Зокрема, незважаючи на непростий для всього світу 2021 рік, наступний, згідно з прогнозами Ванги, буде ще важчим – провидиця передбачила на 2022 рік стихійні лиха, водну кризу та вторгнення інопланетян.

Найбільш правдоподібним із її прогнозів на 2022 рік виглядає поширення віртуальної реальності – люди будуть проводити все більше часу перед екранами.

Також Ванга передбачила ще одну пандемію, цього разу виявлену у Сибіру. Її викличе заморожений вірус, який буде звільнено внаслідок зміни клімату.

Багато міст, за прогнозами провидиці, зіштовхнуться з нестачею води. Це матиме і політичні наслідки, оскільки країни змушені будуть шукати альтернативи.

І нарешті, передбачила Ванга й вторгнення інопланетян на нашу планету у 2022 році. Вони прийдуть із недружніми цілями.

Пізніші видіння провидиці включають зміну орбіти Землі у 2023 році, подорож астронавтів до Венери у 2028 році, мусульманське правління Європою у 2043 році та кінець Всесвіту у 5079 році. Вона також передбачила, що у 2046 році люди почнуть жити понад 100 років завдяки технології трансплантації органів.

Як розповідав “Апостроф”, за прогнозами Ванги, наступного року Росія може поділитися на кілька країн. Москва не буде столицею, а частиною іншої країни. Сибір та Урал теж відокремляться.

Читайте також  “На сина чекав довго, а після нарoджeння не повірив, що маля його”: і тільки після cмeрті дружини дізнався правду

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело