Моторошніше не придумаєш: Божевільна парочка жорстоко вбили вагітну дівчину. Причина доводить до істерики

Батько дівчинки ще досі не бачив новонароджену доньку.
У Північній Дакоті правоохоронці звинувачують пару у вбивстві вагітної: вони скоїли злочин для того, щоб привласнити дитину жінки.

22-річна Саванна Лафонтен-Грейвінд була на восьмому місяці вагітності, коли вона зникла 19 серпня. Її тіло знайшли 27 серпня в річці: жінку загорнули в пакет і потопили колодою.

Поліція міста Фарго підозрює у вбивстві 32-річного Вільяма Гоуна та 38-річну Брук Крюс, вони наразі перебувають під вартою. Правоохоронці вважають, що знайдена в них дитина – донька вбитої жінки.

У своїх свідченнях підозрювана заявила, що вона запросила Лафонтен-Грейвейнд до свого помешкання і розповіла, як викликати пологи. Двома днями пізніше Лафонтен-Грейвінд нібито віддала їй дитину. Згідно з даними поліції, вона визнала, що скористалася жінкою, щоб “отримати її дитину і, можливо, утримувати її як власну”.

24 серпня поліція отримала ордер на обшук квартири та виявила новонароджену дитину.

Гоун стверджував, що він повернувся з роботи і виявив Крюс, яка витирала кров у ванній кімнаті, і згодом показала йому дитину, стверджуючи, що вона їхня.

Ештон Матьєні, хлопець Лафонтен-Грейвінд, тим часом поскаржився, що йому не дозволено побачити новонароджену дівчинку до результатів ДНК.

“Я гарантую, якщо б я побачив її, я міг би сказати, чия вона дитина”, – сказав він журналістам.

“Мій світ зник,, вони забрали мій світ у мене”, – додав хлопець.

Також він повідомив, що назвав дитину Гейслі Джо.

Раніше користувачів соцмереж розлютила молода американка, яка погрожувала вдатися до штучного переривання вагітності, якщо її твіт не отримає достатньої кількості поширень.

Читайте також  На Закарпатті жінка морила голодом і по-звірячому знущалася над прийомним сином

Шукайте деталі в групі Facebook