Міcячнe затемнення 7 cерпня: що не рекомендується робити в цей день

У ніч проти вівторка, 8 серпня в Україні за сприятливої погоди можна буде спостерігати цікаве астрономічне явища – часткове тіньове міcячне затемнення.

Тінь від Землі “з’їсть” південну четвертинку повного Місяця, а освітлена частина супутника біля кордону тіні почервоніє. Весь процес триватиме близько двох годин, найкраще затемнення буде видно в 23:20. Помітити початок часткового затемнення можна приблизно за годину до максимуму, о 22:23.

Це досить цікаве явище, його можна спостерігати як в телескоп або бінокль, так і неозброєним оком. Воно буде доступно всім, головне, щоб пощастило з погодою.

Що потрібно робити в день міcячного затемнення

Як повідомляють астрологи, міcячне затемнення робить 7 серпня дуже сильним днем в енергетичному сенсі, тому цією ситуацією можна скористатися собі на благо. Це затемнення 7 серпня чекали декілька років.

Фахівці рекомендують в цей день позбавлятися від шкідливих звичок і залежностей. У цей день це зробити найпростіше, так як енергія міcячного затемнення буде сприяти цьому процесу.

Що не можна робити в день міcячного затемнення

Але також є те, що не можна робити на міcячне затемнення 7 серпня, адже це астрологічне явище може негативно позначитися на здоров’ї фізичному та емоційному. Врахуйте ці заборони при плануванні цього дня.

Не рекомендується брати участь в масових заходах і перебувати там, де вже присутня велика кількість людей;
Робити поспішні висновки і приймати рішення щодо серйозних капіталовкладень;
Здійснювати великі і дорогі покупки (нерухомість, автомобілі і т.д.);
Починати важливі бізнесові справи, підписувати серйозні документи та укладати контракти з іншими людьми;
Сідати за кермо автомобіля без крайньої необхідності, так як існує велика можливість аваpій.

Читайте також  Не приховають нічого: Зеленський зробив жорстий сюрприз своєму Офісу і депутатам

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -