Максим Чмерковський одружився! Тільки погляньте на його обраницю. Неймовірна красуня!

Відмінна новина з Америки: найвідоміший в нашій країні холостяк таки одружився! Але його шанувальниці ллють сльози, передає Корупція.Стар

Танцівник і хореограф українського походження, про якого ми всі дізналися і полюбили після реаліті-шоу «Холостяк» — Макс Чмерковський став законним чоловіком.

Він взяв у дружини свою кохану, колегу, а також маму свого первістка — Пету Маргатройд. Про свої заручини пара оголосила більше півтора року тому, але через вагітність Пети весілля було відкладено. У січні 2017 року у пари народився син Шей Александер.

На весіллі гуляли стали кілька сотень гостей, в тому числі партнерка Чмерковського по шоу «Танці з зірками» Румер Уїлліс. Між іншим, Румер стала подружкою нареченої. Макс Чмерковський і Пета Маргатройд почали зустрічатися в 2012 році, проте то розходилися, то відновлювали стосунки. В один з періодів розлуки з Петой Макс зустрічався з моделлю Кейт Аптон, яка якось навіть прямо заявила, що вони з Максом — пара. Однак дуже швидко танцюрист все ж повернувся до своєї колишньої жінки. Також ходили розмови, що у нього роман — з Дженніфер Лопес.

Але чутки не підтвердилися. Були у нього і інші дами — Макс не з тих чоловіків, які коротають час на самоті. У 2011 році було запущено реаліті-шоу «Холостяк». Саме тоді вся наша країна дізналася Макса. Пристрасті розгорілися неабиякі: всі вболівали за те, щоб Чмерковський вибрав юну Яну Соломко.

Але на жаль: йому сподобалася інша. Потім він повернувся назад в Штати і продовжив свою кар’єру. Нагадаємо, що сім’я Чмерковський іммігрувала в США з Одеси в 1994 році, коли хлопчикові було 14 років.

Незважаючи на фінансові складнощі і мовний бар’єр, Максу, який з чотирирічного віку займався танцями, вдалося стати професійним танцюристом і хореографом. І хоча у нього була серйозна травма ноги і лікарі говорили, що хлопчик не зможе танцювати, однак, у нього вийшло.

Читайте також  У Києві поліція "оформила" українців, які вийшли проти "русского міра"

Зараз він не тільки учасник популярних в США шоу «Танці з зірками», але і власник чотирьох танцювальних студій в Нью-Йорку. Крім того, Макс є одним з творців і керівників некомерційної організації Dance Team USA, яка займається підтримкою та підготовкою майбутніх професійних танцюристів.

Happy Father's Day to the most amazing dad Shai could ever hope for. We love you and are grateful for you every day.

A post shared by Peta Murgatroyd (@petamurgatroyd) on

https://www.instagram.com/p/BVBhap8lng8/

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -