Названо ім’я одного із суддів “Танці з зірками” (відео)

Поступово стає відомо, які зірки вже восени братимуть участь в оновленому проекті “Танці з зірками”, повідомляє “Люкс ФМ”.

Сьогоднітакож стало відомо, що відомий телеведучий Юрій Горбунов стане ведучим шоу “Танці з зірками”. Про це ведучий повідомив на своїй сторінці в Інстаграм, опублікувавши відео з хештегом #танціззіркаміchallenge.

«Десять довгих років Україна чекала повернення легендарних “Танців з зірками”. І ось цей момент настав! Тепер всім цікаво, хто кине виклик танцювальному мистецтву. Отже, пані та панове, ми починаємо #танціззіркаміchallenge”, – розповів Юрій Горбунов.

Ведучий передав “челендж” Наталі Могилевській. Та поки що не відомо, у якому статусі зірка повернеться в шоу. Адже 10 років тому співачка вже підкорювала глядачів своїми танцями в проекті.

Цікаво, що наступні кілька тижнів зірки будуть передавати один одному #танціззіркаміchallenge допоки глядачам не буде відомо повний зірковий склад шоу.

Нагадаємо, що за правилами шоу зірки повинні скласти пару професійним танцюристам. Під час прямих ефірів глядачі зможуть подивитися на незабутні танці зірок та підглянути за їхніми репетиціями. Оцінювати танцювальні композиції будуть телеглядачі та професійне журі.

Читайте також  На Хмельниччині чоловік вбив свою дружину (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook