“Це початок кінця”: передбачення Нострадамуса на 2025 рік

“Це початок кінця”: передбачення Нострадамуса на 2025 рік

Бачення французького астролога розшифровують досі.

Великий алхімік багато говорив про майбутнє, зашифровуючи свої бачення в чотирирядкові вірші. Вони стали називатися катренами, а збірки цих катренів – центуріями. УНІАН розповість, які передбачення Мішеля Нострадамуса можуть збутися наступного року.

Деякі передбачення Нострадамуса на 2025 рік
Різних провидців, чаклунів і відунів, здатних зазирнути в майбутнє, досить багато, але не всі з них заслуговують на довіру. Французький пророк потрапив до числа достовірних джерел інформації про майбутні події за їхню правдоподібність.

Наприклад, справджені передбачення Нострадамуса про падіння шаха Ірану, про Берлінську стіну, про народження Саддама Хусейна, про захоплення Кувейту, про катастрофу в Чорнобилі та багато інших видінь дають змогу довіряти провидцю. Пророцтва Нострадамуса на 2025 рік також заслуговують на увагу.

Переселення народів

Письменник говорив: “Чорні хмари попрямують туди, де сходить сонце. Гряде велике переселення”. Дослідники вважають, що йдеться про зміщення центру світової політики і про масове переселення мусульман та азіатів. Європа втратить колишню міць, а центром технічного прогресу стане Японія.

Голод та екологічні катастрофи

Нострадамус бачив, що до 2025 року населення Землі буде більше 8 мільярдів, а використання природних ресурсів стане безконтрольним. Через це почнеться голод і багато техногенних (і екологічних) катастроф. Люди відчують не тільки брак їжі та води, а й електроенергії.

Релігійні конфлікти

Поет написав фразу: “Важчецей рік, ніж був рік попередній, для вісті, для церкви, що без Бога йде”. Біографи Нострадамуса розтлумачили це передбачення як попередження про конфлікт між християнством та іншими релігіями. Епіцентром суперечок було названо територію від Палестини до Португалії.

Золота епоха країни

Читайте також  Що чекає на Україну до 2025 року: відома астрологиня зробила суперечливий прогноз...

Французький алхімік бачив, що в країні, де живуть слов’яни, настануть важкі часи – смерті людей, війни, кризи, втрати, позбавлення, страх та інші випробування. Але вони закінчаться 2025-го року, оскільки Ера Водолія – це початок кінця людського божевілля, оновлення і вступ в епоху духовного і матеріального достатку. Та країна, про яку говорив пророк, досягне прогресу, а також славитиметься багатьма талановитими людьми.

Ймовірно, ці передбачення про Україну – Нострадамуса на 100% не можуть зрозуміти навіть ті, хто досліджує його катрени багато десятиліть.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело