За день до 16 липня: у Міноборони зробили термінову заяву щодо оновлення даних

За день до 16 липня: у Міноборони зробили термінову заяву щодо оновлення даних


У Міноборони зробили важливу заяву про оновлення даних
Усі військовозобов’язані чоловіки мають оновити дані до 16 липня. Якщо ж вони не відзначаться у встановлені терміни, то на них чекає штраф, але є винятки. Про це повідомляється у Телеграм-каналі.

Військовозобов’язані, які не оновили облікові дані до 16 липня, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності. Їм загрожує штраф у розмірі від 17 до 25,5 тисяч гривень.

В Україні з 18 травня розпочав діяти новий мобілізаційний закон. Він зобов’язує всіх військовозобов’язаних оновити свої дані до 16 липня. Проте на тих, хто не встигне цього зробити, чекають штрафи – від 17 до 25,5 тисячі гривень. Для офіційних осіб та організацій штрафи ще вищі – від 34 000 до 59 500 гривень.

Варто нагадати, було запропоновано продовжити терміни оновлення даних, однак у Міністерстві оборони зазначили, що часу було достатньо, і немає потреби їх продовжувати.

Нагадаємо, неявка по кожному новому порядку вважається новим порушенням. Обмежень за кількістю можливих викликів на порядку денному немає. ТЦК мають право надсилати щодня по одному виклику на наступну дату від зазначеної раніше. І щоразу людина платитиме штраф.

Хто має оновлювати дані до 16 липня:

• військовозобов’язані чоловіки віком від 18 до 60 років

• призовники та резервісти

• заброньовані особи

• особи, які мають відстрочку

• військовозобов’язані жінки

Читайте також  Що то значить справжня любов! І роки її не старять: Сергія і Таню доля поєднала через 25 років

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело