Вірш українського поета про росіян від 2000 року виявився пророчим

Вірш українського поета про росіян від 2000 року виявився пророчим

Вірш “Кошмарний сон” 2000 року, який належить авторству поета Павлу Глазового, який декламував Герой України Анатолій Несторович Паламаренко, виявився пророчим.

Відповідний ролик опублікував Олег Ляшко до дня народження майстра художнього слова в соцмережі Х.

Нині військовий Олег Ляшко залишив коментар до відео: “Сьогодні День Народження у генія українського слова і мого друга Анатолія Нестеровича Паламаренка. Многая Літа, Таланте!”.

У своєму вірші автор Павло Глазовий описав нічний кошмар, що звідусіль кричить про “рускій мір” та “рускую славу”. На відео твір зачитує Анатолій Паламаренко, що став однією з найпомітніших постатей у жанрі художнього читання.

Варто принагідно нагадати, що Анатолій Несторович Паламаренко народився 12 липня 1939 у селі Макарів, Київської області. Це український майстер художнього слова, що полюбляв читати вірші та гуморески ще зі школи. Спочатку розпочинав у театрі, де йому найбільше подобались заняття зі сценічної мови, проте велика любов до мистецтва художнього слова мотивувала артиста поїхати до Київської (нині Національної) філармонії з проханням зарахувати його читцем.

Читайте також  Аби не родилися «мічені» діти і щоб «грім хату не підпалив»: Стрітення Господнє – велике свято, ось що заборонено робити в цей день

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело