Астрологи визначилися з датою закінчення війни в Україні

Астрологи визначилися з датою закінчення війни в Україні

За їхніми словами, Україна вже близька до перемоги.

Війна в Україні триває вже понад два роки. За цей час лунало багато різних прогнозів щодо її закінчення – як оптимістичні, так і песимістичні. Однак українці продовжують вірити в те, що незабаром у нашій країні настане мир.

Астрологи озвучили свої версії з приводу того, коли закінчиться війна в Україні.
Війна з Росією – дата закінчення
Астролог Влад Росс переконаний, що кровопролиття в Україні завершиться 2025 року, у дзеркальну дату.

“Мені подобається дата 25.05.2025. Саме в цей день Сатурн входить у знак Овна. Овен – це знак війни, Сатурн – повне охолодження. Я думаю, що багато що вирішиться. Ми перейдемо в стадію АТО наступного року, а остаточно – коли може завершитися цикл Юпітера в листопаді 2029 року. На цьому періоді почалася війна, на ньому вона має завершитися. Я абсолютно впевнений, що 2030 року ми увійдемо до Європейського Союзу. До цього може тривати неясна ситуація з територіями, кордонами”, – сказав Влад Росс в інтерв’ю ТСН.

Цілитель Віктор Шовкошитний також розповів про закінчення війни. На YouTube-каналі “Мой мир” він згадав сон, у якому побачив, як Україна переможе Росію:

“Рідні Боги показали, що в найближчі два місяці будуть дуже запеклі й криваві бої в Україні, але за цей час утвориться альянс із п’яти держав, включно з Україною, і ми отримаємо якусь нову зброю в достатній кількості. Вона допоможе нашим воїнам зламати хребет ворогу, і вже на осінь вони самі запросять перемир’я і навіть будуть готові підписати капітуляцію, нам тільки треба буде їх дотиснути”.

Також він закликав не вестися на пропаганду, що війна в Україні може затягнутися на кілька років. За його словами, якщо кожен із нас зараз докладе максимум зусиль, то вже зовсім скоро ми переможемо ворога.

Читайте також  Астролог передрекла боротьбу за владу в Україні і попередила про небезпеку

А ось провидець Панас говорить про те, що літо 2024-го буде вкрай складним. Нам варто бути готовими до масованих обстрілів, особливо Києва, Одеси, Харкова та інших великих міст.

При цьому він переконаний, що після цих випробувань у нас з’явиться шанс на перемогу, оскільки найтемніша ніч перед світанком.

“З’являться ангели з мечами світла, які охоронятимуть наші кордони. Вони битимуться разом з українськими воїнами, приносячи перемоги в кожному бою. В окопах і на полі бою наші воїни завжди виявляли небачену мужність і героїзм, перемагаючи ворога завдяки Божій допомозі. У найважчих боях, коли здавалося, що вже немає сил боротися, ангели додавали сили в серця наших воїнів, і вони йшли вперед, здобуваючи перемогу за перемогою. Вищі сили показали мені, як наші воїни визволяють окуповані території, і над нашим Донбасом піднімається український прапор”, – поділився видіннями старець на YouTube-каналі “Український молитовник“.

Вірити прогнозам астрологів чи ні – справа ваша, проте не забуваймо про те, що надія помирає останньою, тож давайте всі разом вірити в те, що незабаром Україна переможе у війні з Росією.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело