Заморозки зі снігом та дощем: в Україні лютує потужний циклон

Заморозки зі снігом та дощем: в Україні лютує потужний циклон

Синоптики попереджають про те, що в Україні будуть сильні пориви вітру – до 20 м/с.

Погода в Україні 19 квітня буде місцями прохолодною. Синоптики прогнозують дощі та мокрий сніг. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про сильні пориви вітру у північно-східних областях – до 15-20 м/с. У Івано-Франківській та Західній областях оголошено 3 рівень небезпечності. Там можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про те, що Україну може накрити мокрий сніг і станеться це не лише у Карпатах. На території більшості областей будуть заморозки. Однак згодом температура повітря почне підвищуватись.

Погода 19 квітня
В Україні 19 квітня буде хмарно. У цей день синоптики прогнозують дощі у всіх областях, крім південно-східної частини та крайнього заходу. Вітер в цей день буде західний та північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру.

“Температура вночі 2-7° тепла (у західних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-5°, на Закарпатті сильні заморозки 0-3°), вдень 8-13° тепла; на сході та південному сході країни вночі 7-12°, вдень 14-19°. В Карпатах невеликий сніг, температура вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить 0 градусів
За даними meteoprog, 19 квітня в Україні буде прохолодно, дощитиме та сніжитиме. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +13…+26 градусів. Найхолодніше буде у Львівській області. Там температура повітря підвищиться до 0…+9 градусів.

Читайте також  “Ці вихідні будуть вирішальними”. Що буде з гральним бізнесом після “зачистки”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело