“Несамовита гроза пре в ці області, прогноз стривожив синоптиків”: де буде шалений мороз, дощ та град…

“Несамовита гроза пре в ці області, прогноз стривожив синоптиків”: де буде шалений мороз, дощ та град…

Вже сьогодні в Україні очікується певне похолодання. Загалом -22 градуси синоптики фіксували за всю історію спостережень у квітні. Чи варто очікувати таких перепдів температури цього року, сказали експерти.

Як інформує “УНІАН”, 14 квітня, в Україні очікується деяке зниження температури, дощі, подекуди грози, град та шквали. Про це попереджає синоптик Ігор Кібальчич, пише meteoprog.

Погода 14 квітня

“У західних областях вночі без опадів, вдень пройдуть короткочасні дощі, грози, місцями град та шквали 15-20 м/с”, – прогнозує синоптик.Вітер буде південно-західний, 7-12 м/с, а стовпчики термометрів вночі покажуть +6…+11 °С, вдень повітря прогріється вже до +20…+25 °С.

На півночі України вночі та вдень буде сухо, а ввечері пройдуть невеликі короткочасні дощі й місцями грози. Вітер західний, 5-10 м/с. Вночі буде +5…+10 °С, а вдень +16…+21 °С.

У центральних областях очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі буде +6…+11 °С, а вдень стовпчики термометрів покажуть +18…+23 °С.

У південних областях та у Криму також очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вночі +8…+13 °С, вдень комфортні +20…+25 °С.

На жителів східних областей чекає суха погода з мінливою хмарністю. Тут стовпчики термометрів вночі покажуть +6…+11°С, а вдень повітря прогріється до +17…+22 °С.

Погода на вихідних – прогноз синоптика Наталки Діденко

Про посилення вітру та опади на вихідних каже й синоптик Наталка Діденко. За її даними, рвучкий вітер очікується на заході та півночі України впродовж 13 та 14 квітня.

Опади, за її даними, 13 квітня очікуються на заході, півночі, а також у Вінницькій та Черкаській областях. А 14 квітня з другої половини дня і ввечері задощить у західних та північних областях.

Читайте також  Кричав і намагався втекти: на Закарпатті зловили п'яним за кермом депутата, фото і відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело