Рунолог передбачав атаки на енергосистему України до кінця цього тижня

Як каже Денис Маклашевський, окупанти ціляться по енергооб’єктах саме центральної частини України.

Рунолог Денис Маклашевський в інтерв’ю Славі Дьоміну розповів про прогноз обстрілів до кінця цього тижня. Ось що він відповів на питання про те, чи будуть окупанти бити по об’єктах енергетики на цьому тижні:

“На жаль, так. Будуть якісь вдалі проходи у них (окупантів, – ред). Це говорить про те, що у нас не зовсім до кінця закрите небо”.

Також рунолог зробив розклад на те, яким регіонам країни вже в найближчому часі слід чекати на “прильоти”.

“Це не Західна Україна. У Центральній Україні – цілком можливо, але там більше будуть попадання в землю, ніж в потрібну ціль. Хоча мета у них – це саме центр України”, – додав Денис Маклашевський.

Експерт у сфері езотерики повідомив, що зима цього року не буде надто суворою, проте економити електроенергію доведеться.

“Зима буде середньостатистичною. Будуть і заморозки, але невисокі. -15 точно у нас буде і не раз, але понад -25 точно не буде. Тут все залежить від того, яку частину країни ми дивимося. Наприклад, якщо ми беремо всю Україну загалом, то нам може показувати більше Схід і Південь, де не буде таких заморозків. У Центральній Україні будуть не дуже приємні погодні умови – хуртовина, град, сніг”, – резюмував Маклашевський.

Читайте також  Лист матері до лікаря, який радив їй перервати вaгітнiсть

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело