Катастрофа в Росії завершить війну: астрологиня дала новий прогноз для України

Катастрофа в Росії завершить війну: астрологиня дала новий прогноз для України

Росія може піти на мирні переговори через серйозну внутрішню проблему: можлива катастрофа, яка відбере усі ресурси, які витрачаються на війну.

Про це розповіла відаюча Ма.

За словами віщунки, для Росії через майбутню катастрофу розпочнуться важкі часи – конфлікти, глухий кут у фінансах. Все це буде на користь Україні. Але ця ситуація допоможе завершити цю війну.

В той же час віщунка прогнозує багато переговорів України з іншими державами на рівні урядів. Все це покликане завершити війну. Можливе нове партнерстов, зовсім неочікуване ні для кого: якась сторона стане на бік України певним дуже хитрим манером. І ця країна дуже допоможе.

Вже скоро, за словами віщунки, відбудуться перші кроки до врегулювання війни в Україні: питання буде йти про ресурси – кому які ресурси залишаються в разі завершення війни. Наразі ніхто не хоче віддавати велику кількість ресурсів, і ці перемовини будуть дуже непрості, бо кожна зі сторін прийде на ці перемовини зі своєю правдою. Проте початок буде покладено і підписано перші офіційні документи, перші угоди.

Читайте також  Голубовська назвала винних у катастрофі з медициною в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело