“Коридор змін”: експерт розповів, що буде з доларом у липні

“Коридор змін”: експерт розповів, що буде з доларом у липні

Курс долара останнім часом поводиться дуже дивно

За прогнозами експерта Олексія Куща, курс долара в Україні очікується в діапазоні 34-38 гривень. Однак, у липні цей курс може зазнати деяких коливань, які залежатимуть від низки факторів.

Докладніше про курс долара у липні інформує ТСН.

Зокрема, курс долара може скорелювати з динамікою міжнародного фінансового співробітництва та ситуацією на фронті.

“Але якщо все буде в такому форматі, як зараз, то слід очікувати, що гривня буде стабільною, плюс-мінус п’ять відсотків вгору або вниз, такий коридор змін. Тому курс вагатиметься біля позначки, яка є зараз”, – пояснив експерт Олексій Кущ.

Незважаючи на те, що експерти очікують на стабільність курсу долара наступного місяця, не можна виключати потенційних змін з курсом долара. Все це створює деяку невизначеність з курсом долара та вимагає уважного моніторингу ситуації на ринку валют загалом, та контролю курсу долара зокрема.

Крім зовнішніх факторів, таких як фінансова допомога та ситуація на фронті, також слід враховувати внутрішні чинники, які можуть вплинути на курс долара. Курс долара включатиме економічну політику уряду, фінансові реформи та інші події, які матимуть вплив на українську економіку.

Загалом прогнозування курсу долара є складним завданням, і кінцеві результати прогнозування курсу долара залежатимуть від багатьох факторів.

Читайте також  "40 гривень за долар, курс валют несеться до фінальної межі": фахівці сказали, чи потрібно терміново мчати в обмінники

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело