“Це дуже гострі місяці”: що може статися в Україні цієї весни – важливий прогноз

“Це дуже гострі місяці”: що може статися в Україні цієї весни – важливий прогноз

Коли закінчиться війна в Україні та що може статися в Україні навесні, розповіла таролог Анна Єфремова.

Війна в Україні може загостритися. Як розповіла таролог Анна Єфремова, починається дуже неприємний і небезпечний період для України.

“Україну найближчим часом може очікувати новий наступ і досить масований і сильний. Буде гострий період. Це будуть прикордонні території”, – зазначила таролог Єфремова, передає Главред.

Із 7 лютого Марс увійшов у Козерок і пробуде до середини березня.

“Марс – це “бог війни”. Це дуже потужна енергія. У лютому для низки країн відбудуться доленосні речі. Це Україна, Росія, Казахстан”, – каже таролог.

Чого чекати Україні навесні 2024 року
“З 10 квітня 2024 року дуже небезпечний період. Можуть загостритися неприємні події, військові конфлікти. Може бути масована атака на Україну в цей період, або Росія почне ще одну війну, з великою ймовірністю”, – каже фахівець.

Анна Єфремова попередила, до чого готуватися Україні.

“Лютий, березень, квітень і травень включно Україна має готуватися. Може бути повторний наступ. Росія буде максимально агресивно налаштована в цей період, вони не налаштовані до миру. Прихід Юпітера про це говорить. Це дуже гострі місяці”, – зазначила таролог.

За словами Єфремової, 2024 рік – це останній із більш-менш спокійних.

“А ось 2025 рік буде новою точкою відліку. Цей рік кармічний, і всі слова та думки знайдуть своє призначення”, – додала вона.

Дивіться відео прогноз таролога Анни Єфремової:

Читайте також  Ядерна загроза і великі втрати: астролог зробила загрозливий прогноз для України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело