Пориви 30 м/с і сильні опади: в Україні раптово сильно псується погода

Пориви 30 м/с і сильні опади: в Україні раптово сильно псується погода

Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності.

Погода в Україні 6 лютого буде місцями сніжною та дощовою. У цей день синоптики прогнозують сильні пориви вітру. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про те, що в Івано-Франківській та Закарпатській областях можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких навантаженнях. Там оголосили 3 рівень небезпечності.

Синоптики попереджають про те, що в Україні будуть сильні пориви вітру – 15-20 м/с; на території західних та південних областей – до 25-30 м/с. Синоптики оголосили І рівень небезпечності.

Погода 6 лютого
В Україні 6 лютого буде хмарно. У цей день синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ. Вітер в цей день буде західний зі швидкістю 7-12 м/с, також будуть сильні пориви вітру.

“Температура в більшості західних, південних, Вінницькій в областях та в Криму вночі 1-6° тепла, вдень 8-13°, на Одещині до 17° тепла; на решті території вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла, на сході та північному сході країни 0-5° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +14
За даними meteoprog, 6 лютого буде потепління. Найнижча температура повітря буде на території Сумської та Харківської областей. Там температура повітря підвищиться до -2…+1 градуса. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до +6…+14 градусів.

Читайте також  Синоптик повідомила, коли очікувати потепління українцям

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело