“Закон є закон”: мер Львова Садовий погодився піти воювати, але за умови

“Закон є закон”: мер Львова Садовий погодився піти воювати, але за умови

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що готовий піти воювати зі своїми п’ятьма синами.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий піти воювати разом із своїми п’ятьма синами, проте за однієї умови.

Про це повідомив сам Андрій Садовий під час прямої трансляції на 

своїй сторінці у соціальній мережі.

Таку заяву мер зробив у відповідь на запитання українців. Він нагадав, що його сини – студенти та школярі, і що він не хоче, щоб вони переривали навчання через війну.

“Закінчать навчання, і з вами ми будемо в армії. І я теж. Я проходив службу у Збройних силах свого часу. Закінчиться моя каденція – піду служити. І діти мої будуть. Це на всіх нас чекає. Такий сьогодні світ. Але змушувати дітей розірвати”. “Навчання і йти воювати… Можливо, так і буде, але мене як батька це трошки всередині крутить”, – зазначив Садовий.

За словами Садового, його сини є студентами та школярами, тому вони не підлягають мобілізації відповідно до законодавства України. Мобілізувати можуть чоловіків віком від 18 до 60 років, які не мають обмежень за станом здоров’я та не мають дітей віком до 18 років.

“Закон є закон. Моя позиція така: я готовий піти воювати, коли закінчиться моя каденція. І мої діти будуть готові піти воювати, коли закінчать навчання”, – сказав Садовий.

Він також додав, що його сини готові служити Україні, якщо це буде потрібно.

Примітно, що три місяці тому у ЗМІ з’явилися фото двох старших синів Садового – вони обоє повнолітні та перебувають за кордоном, цю інформацію мер Львова ніяк не коментував.

Читайте також  Дві невістки: Раз в тиждень я приїжджала до колишньої невістки і доповідала все про сина. A пoтiм стaлoся нeспoдiване

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело