Приготуйтесь до зміни погоди: синоптик розповіла, коли прийде тепло в Україну…

Приготуйтесь до зміни погоди: синоптик розповіла, коли прийде тепло в Україну

В Україні припиняться опади та розпочнеться прояснення. Температура повітря підвищиться до +12 градусів.

Погода в Україні різко змінюється – насувається весняне потепління. Вже скоро припиняться опади та буде сонячне прояснення. Про це заявила синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що вже з понеділка, 29 січня, погода почне змінюватись та стане теплішою. Вже 31 січня буде відчуватися різке потепління.

“Перспектива синоптична в Україні цікава і хороша… З 29-го січня очікується припинення опадів та сонячні прояснення. А з 31 січня – 1 лютого прискаче в Україну різке потепління, хоча й з опадами, проте до +3+8 градусів, а на півдні та на південному заході до +8+12 градусів”, – написала Діденко.

Водночас вона зазначила, що ховати теплі речі ще дуже рано, бо зима триває. Наталка Діденко каже, що в Україну ще буде приходити похолодання.

Погода на вихідні в Україні
В Україні 27-28 січня буде похмура погода. У ці дні очікуються невеликі опади. Значний мокрий сніг з дощем буде лише у західних областях.

“Температура повітря млява, толерантна до екстрем, але дуже благодатна для синоптиків – пиши собі “близько нуля” і вночі, і вдень. І не сильно помилишся. Так воно й буде в суботу-неділю, хіба вночі десь трохи придавить до -3-6 градусів”, – написала синоптик.

У Києві на вихідних температура повітря буде близько 0 градусів. У ці дні очікується хмарна погода, буде вогко і без серйозних опадів.

Читайте також  Виявилося, що ми не приїхали на весілля рідної та єдиної доньки, бо в нас нібито тато заxворів. “Мамусю, заходьте, чмоки-чмоки”, — прощалася доня із свекрухою

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело