Україну чекає “дуже божественна ситуація”: астролог назвав поворотну дату у війні у 2024 році

Україну чекає “дуже божественна ситуація”: астролог назвав поворотну дату у війні у 2024 році

Новий, 2024 рік, для України буде вдалим: у грудні 2024 року розпочнеться затихання війни між Росією та Україною. Україну приймуть до ЄС та, можливо, НАТО.

Такий прогноз надав астролог Влад Росс.

За його словами, найбільше, чого може досягти у цій війні проти України РФ, станеться восени 2024 року. Після відходу Плутона 20 листопада 2024 року і Меркурій, і Марс стають ретроградними: почнеться затихання воєнного конфлікту у грудні місяці.

“Все може різко змінитись у бік прогресивного демократичного світу. Дуже божественна ситуація на нас чекає. Україну приймуть у ЄС і навіть можливо в НАТО. Загалом рік для нас шикарний, головно вистояти в ньому до того, як Плутон зрештою залишить зодіакальний знак Козерога” , – зазначив Росс.

За його словами, світ зміниться після 20 листопада наступного року.

Астролог повідомив, що 20 листопада 2024 року Плутон вже остаточно і безповоротно практично на найближчі 20 років іде у Водолій, знаку демократії. Що не дасть жодних можливостей тероризувати Європу та світ.

“Іран, Китай, Росія, Венесуела будуть починати зрештою стагнувати. Тому що світ зміниться настільки, наскільки він може змінитися”, – резюмував Росс.

 

 

Читайте також  Чи буде 2024-й рік переможним для України? Тарологиня розповіла про вирішальні події

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело