ЗСУ завдадуть по РФ потужних ударів, у тому числі по Москві – таролог

ЗСУ будуть бити по Москві і Петербургу.

На Росію чекає нова “бавовна”, потужних ударів буде декілька. Про це розповіла Таролог Яна Тимощук.

Вона вважає, що ЗСУ завдадуть ударів по РФ і можуть вдарити навіть по Москві. Це буде відповідною реакцією на агресію Кремля. Крім цього, на росіян можуть чекати теракти і провокації, які влаштує не Україна, а самі громадяни країни-агресорки.

“100% буде, тому що стихія вогню в Росії максимально висока. Мало того, вони самі себе підривають, і це ті люди, які проти їхнього режиму. Тобто вони не можуть по-іншому, вони максимально роблять таке, таких людей дуже багато. Карти показують, що навіть готуються якісь теракти, в Москві масові, в метро. Це все можливо. Ми бачимо ці руйнування. ЗСУ у відповідь навіть можуть бити по таких, скажімо так, точкових моментах: складах, базах. Це не буде мирне населення, тому що ми не про це. Наша країна не про це”, – зазначила Тимощук.

Також вона розповіла, що на РФ чекає як мінімум три потужних удари від ЗСУ. Незабаром, коли ми отримаємо необхідне озброєння, захисники України зможуть відповідати на удари по наших мирних містах.

“Якщо ви вдарили по Києву, умовно, будемо бити по Петербургу, по Москві”, – пояснила таролог.

За словами Тимощук, в РФ панує енергія диявола. Вони будуть лише посилювати свою тактику, спробують завдавати ще більш жорстокі удари по Україні. Однак навряд чи вони розуміють, що отримають потужну відповідь.

Читайте також  Полторак назвав втрати у ЗСУ після окупації Криму та Донбасу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело