Видано наказ про відлов ухилянтів: де посилять мобілізацію

Видано наказ про відлов ухилянтів: де посилять мобілізацію

Мобільні комісії займатимуться пошуком та ловом громадян, які намагаються уникнути мобілізації.

У Миколаївській області посилили заходи щодо мобілізації населення, а саме видали указ про “лов ухилянтів”. Про це в інтерв’ю розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Віталій Кім зазначив, що часом українці при зустрічі працівників ТЦК відмовляються надавати документи, аргументуючи відсутністю у тих повноважень. Таким чином ухиляються від отримання повісток. Ця недоробка була виправлена.

Так, на Миколаївщині видали укази, які наділяють працівників ТЦК необхідними повноваженнями. Зокрема, працюватимуть мобільні комісії, завданням яких є лов ухилянтів.

“Ми видали накази для повноважень, посвідчень. Усі ці речі, що були недоопрацьовані, ми доопрацювали на обласному рівні. Комісії мобільні будуть їздити, перевіряти, ухилянтів ловити”, – зазначив голова ОВА.

Водночас Віталій Кім заявив, що відсоток людей, які після ВЛК йдуть у військо, досить високий і область показала найкращий результат щодо мобілізації.

“Але при цьому всім Миколаївщина показала за результатами місяця найкращий результат в Україні щодо мобілізації”, – наголосив Віталій Кім.

Читайте також  “Трагічна загибель Марини Поплавської”: Суд виніс вирок водію автобуса

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело