Якою буде погода на Новий-2024 рік: чи очікувати снігу у цей день

Якою буде погода на Новий-2024 рік: чи очікувати снігу у цей день

Стало відомо, якою буде погода на великі зимові свята, які чекають українці у грудні: Різдво та Новий рік. Синоптики діляться своїми прогнозами.

У інтерв’ю виданню «Главред» народний синоптик Станіслав Щедрін поділився своїм прогнозом погоди на свята, які наближаються. За його словами, зима 2023-2024 буде відрізнятися від минулорічної кількістю снігу та переважанням мінусової температури.

Зокрема, на Новий рік у більшості областей України температура повітря удень буде -8 -10 градусів вночі, а удень очікується від +1 до -3 градусів. Сніг у цей день синоптик передбачає, проте не у всіх областях.

Метеоролог Ігор Кібальчич на сайті Meteoprog зазначає, що найбільші холоди передбачаються до двадцятих чисел грудня, а на Новий рік та Різдво слід очікувати теплішої погоди. Можливо, навіть відлигу.

Опади у третій декаді грудня будуть, проте матимуть нерівномірний характер по всій Україні. Сніг очікується на Заході та Півночі.

Синоптикиня Вазіра Мартазінова розповідає виданню OBOZREVATEL, що погода на Новий рік буде малосніжною, передбачається мокрий сніг. Удень температура повітря буде плюсовою, уночі стовпчики термометрів дещо опускатимуться вниз.

Раніше повідомлялось, якою буде погода у грудні цього року. Метеоролог каже, що перший місяць зими може дійсно здивувати.

Читайте також  "У 2024 році на нас чекає війна дронів", - астролог Влад Росс

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело