Суцільна ковзанка на дорогах і божевільний вітер: Україну накриває сильний шторм

Суцільна ковзанка на дорогах і божевільний вітер: Україну накриває сильний шторм

Синоптики оголосили штормове попередження. Через сильні пориви вітру температура повітря відчуватиметься на 7 градусів нижчою, ніж є насправді.

Погода в Україні 23 листопада буде сніжною, очікується ожеледиця. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В цей день будуть синоптики прогнозують сильні пориви вітру у західних та північних областях. Там пориви вітру будуть досягати 15-20 м/с. У Карпатах швидкість вітру буде до 25 м/с. Синоптики оголосили І рівень небезпечності.

За даними синоптика Наталки Діденко, 23 листопада температура повітря відчуватиметься на 4-7 градусів нижчою через штормовий вітер. На сході температура повітря опуститься до 14 градусів морозу. У західних областях буде суттєве потепління – 6 градусів тепла.

Погода 23 листопада
В Україні 23 листопада буде хмарно. Синоптики прогнозують сніг у всіх південно-східних та північних областях. В Україні прогнозують ожеледицю. Вітер в цей день буде переважно південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с, будуть пориви вітру.

“Температура у східних областях вночі 10-15° морозу, вдень 2-7° морозу, на решті території вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; на півдні країни та Закарпатті вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -14
За даними meteoprog, 23 листопада Україну засипле снігом. Найнижча температура повітря буде на території Харківської області. Там температура повітря опуститься до -14…-5 градусів. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до -3…+6 градусів.

Читайте також  У Києво-Печерській лаврі коронавірусом заразилися всі священники

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело