Розділ росії на три і більше частин, Ічкерія перша: у ГУР розповіли, чим закінчиться війна

Розділ росії на три і більше частин, Ічкерія перша: у ГУР розповіли, чим закінчиться війна

Стало відомо про те, як може розпастись росія після того, як війна закінчиться. Цей процес уже розпочався, і незабаром на нас можуть чекати нові сюрпризи.

Нову карту світу було сформовано аналітичним порталом Слово і справу, а відповідальним за такий розділ був голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

“Перший – розділ Росії на три і більше частини. І другий – щодо збереження територіальної цілісності Росії при зміні керівництва країни. В останньому випадку новий керівник скаже, що Росії ні до чого у всіх цих процесах, це був хворий диктатор. У цьому випадку Росія віддасть всі окуповані нею території”,- каже Кирило Буданов.

Насамперед буде повернуто Крим, Донецьку, Луганську, Запорізьку та лівий берег Херсонської області. Далі вже повернуть окуповані міста Молдови, Грузії, а також Азербайджану.

Кирило Буданов вважає, що у другому сценарії Росії також доведеться попрощатися з Курильськими островами, що в Японії та Калінінградом (німецький Кенігсберг). Карелія може з’єднатися з Фінляндією.

До слова, Ічкерія знову буде вільною від Росії, що не може не тішити.

Читайте також  Астролог назвала найважчі дати для українців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело