Удари по лікарнях та житлових будинках: астрологиня попередила про небезпеку

Удари по лікарнях та житлових будинках: астрологиня попередила про небезпеку

Астрологіня застерігає, що під обстріл окупантів на півдні можуть потрапити лікарні, інфраструктура та житлові будинки.

Прогноз Ангелини Вакуліної, що ґрунтується на астрологічних спостереженнях, порушує питання про безпеку в різних регіонах України.

Вона вказує на потенційні мішені та виділяє області з максимальною загрозою. За її словами, тихі дні вже позаду, і російські війська готові створити неспокій.

“Затишшя у Києві закінчилося. ТЦ, школи, університети можуть постраждати”, — зазначила Ангеліна Вакуліна.
Вакуліна також порушує питання про можливі масовані удари дронами та ракетами по Україні в найближчому майбутньому, наголошуючи, що для центральної та західної частини країни є ризик опинитися під максимальною загрозою.

“Як було раніше, поки такого сценарію не бачу”, — каже вона.

Вона застерігає, що під обстріл окупантів на півдні можуть потрапити лікарні, інфраструктура та житлові будинки. Серед міст, схильних до загрози, вона виділяє Київ, Одесу, Херсон, Харків, Запоріжжя, Дніпро, Суми, Хмельницький, Чернігів та Львів.

“Взагалі загроза велика для окупованої території біля моря. Можливі жертви серед мирного населення, ймовірніше від уламків”, — зазначила Вакуліна.
Незважаючи на складність ситуації, важливо пам’ятати, що передбачення астролога не є точним прогнозом майбутнього, і дії національних та міжнародних структур будуть ключовими у забезпеченні безпеки країни.

Читайте також  "Два пункти": у РНБО розповіли про мирні переговори з Росією. Що обговорюватимуть

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело