Жахлива трагедія: нардеп на шаленій швидкості на смерть збив 18-річну дівчину (ФОТО)

Жахлива трагедія: нардеп на шаленій швидкості на смерть збив 18-річну дівчину (ФОТО)

Жахлива ДТП сталася сьогодні вранці.

Депутат Верховної Ради України від фракції “Батьківщина” Андрій Ніколаєнко на своєму авто Mercedes-Benz GLE збив людину на трасі Київ – Чоп у Житомирській області. Від отриманих травм потерпіла дівчина 18 років загинула на місці, пише Оглядач.

Аварія трапилася в селі Березівка близько 09:45 в п’ятницю, 3 листопада, повідомило головне управління Національної поліції в регіоні. У ДБР додали, що вже розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участі парламентаря.

За попередніми даними, водій Mercedes-Benz GLE, рухаючись у напрямку міста Чоп крайньою лівою смугою наїхав на пішохода – 18-річну дівчину, яка миттєво загинула від отриманих травм.

 

Встановлено, що за кермом авто перебував 44-річний житель Київщини, який є чинним народним депутатом. Тому на місце аварії викликали й детективів Держбюро розслідувань.

За даними джерел ЗМІ в правоохоронних органах, йдеться саме про Андрія Ніколаєнка, в автомобілі народний обранець їхав із дружиною.

Подію попередньо кваліфікували за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі йде розслідування та призначено низку відповідних експертиз.

Читайте також  Нардеп розкрив схеми, за допомогою яких чиновники заробляють мільярди на війні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело