Батько чотири роки ґвалтував доньку, щоб “виправити” її орієнтацію… Деталі

Батько чотири роки ґвалтував доньку, щоб “виправити” її орієнтацію

Мати сама звернулася до поліції, хоча навіть не підозрювала про інтим батька з донькою.

Донька попросила свого батька вирішити проблему зі своєю сексуальною орієнтацією, оскільки вона відчувала симпатію до жіночої статі. Щоб “допомогти” дівчинці подолати потяг, він займався з нею сексом протягом 4 років.

Це сталося у російському місті Барнаулі, пише Telegram-канал “Mash”. За інформацією, 11-річна дівчинка 4 роки тому розповіла батькові про те, що їй подобається однокласниця, але вважала такі почуття “ненормальними”.

40-річний чоловік порадив їй познайомитися з хлопчиком, проявити ініціативу та увагу, проте це не допомогло і дівчинка, як і раніше, відчувала симпатію до однокласниці. Вона зважилася на радикальніші заходи і запропонувала батькові зайнятися інтимом, а той не побачив у цьому нічого поганого.

Він протягом 4 років мав із нею статеві стосунки, а припинилося це після того, як мати дівчинки звернулася до поліції. Весь цей час вона жила у незнанні і навіть не підозрювала про їхній інтим. За вчинене чоловікові загрожує до 20 років колонії суворого режиму, його вже затримали.

Втім, донька захищає батька і просить його не карати, адже ініціатива нібито походила від неї.

 

Читайте також  “До кінця життя буду шкодувати”: батько Меган Маркл вперше прокоментував весілля донечки, яке він дивився по ТБ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело