Скоро з’явиться новий потужний союзник України: прогноз екстрасенса на осінь 2023 року

Скоро з’явиться новий потужний союзник України: прогноз екстрасенса на осінь 2023 року

Україна не втратить підтримку партнерів і зможе закінчити війну на своїх умовах, а ЗСУ до кінця року проб’ються до Криму та вийдуть на Азовське узбережжя.

Про це розповіла президент міжнародної асоціації Mahakali Ayurveda International (Франція), аюрведичний терапевт, цілитель, практик кауло тантри та індійської магії абхічара, майстер Оракула Шрі Матріка Марія Ланг.

“З хорошого. Україна не залишиться без допомоги партнерів і не втратить їх підтримку. Карти показують, що крім США, на арену вийде ще один світовий партнер, який допомагатиме Україні дуже сильно. Можливо, навіть більше, ніж Америка”, – заявила Ланг.

Вона наголосила, що тут важливо, щоб Україна могла цю допомогу опанувати. Щоб у партнерів не виникали пов’язані з корупцією та зловживаннями.

З іншого боку карти показують важку ситуацію на фронті. Але до кінця року вона може змінитися. ВСУ, ймовірно, зможуть пробитися до узбережжя та вийти до Криму” – сказала оракул.

Вона наголосила, що Україна почне видобуток дуже цінного ресурсу, який допоможе здійснити прорив в економіці та ВПК.

“Україна почне серйозно ставитися до своїх ресурсів і жити за рахунок їх. У зв’язку з цим можу сказати, що з екологією України все буде гаразд. Все, що постраждало від війни, повернеться у свій початковий стан”, – додала Ланг.

 

Читайте також  Астролог Уранус назвав два міста, куди прориватимуться загарбники

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело