Взимку по Україні буде багато атак: Зеленський зробив термінове попередження

Взимку по Україні буде багато атак: Зеленський зробив термінове попередження

Президент України наголосив на важливому питанні
Найближчої зими Україну чекають інтенсивні атаки ракетами з боку росії іранськими дронами, тому Україні потрібен захист. Таку думку висловив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з журналістам у Гранаді (Іспанія), повідомляє РБК-Україна.

“Важливо, щоб Україна була належним чином захищена взимку, оскільки очікується значна активність російських ракет та іранських дронів з різних напрямків”, – зазначив він перед початком саміту.

Окрім захисту України, на думку Президента, головне завдання — зберегти єдність Європи.

“Я маю на увазі не тільки країни ЄС, а всю Європу. Вважаю, що це одна з найбільших проблем, оскільки росія буде використовувати інформаційну дезінформацію та поширення фейків”, – наголосив Президент.

У четвер, 5 жовтня, Володимир Зеленський відвідав Іспанію, де брав участь у саміті Європейської політичної спільноти. Президент вже встиг зустрітися з прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом, під час якої обговорили новий пакет допомоги для України. У цьому пакеті містяться додаткові ресурси для протиповітряної оборони, артилерії та систем протидронової оборони від Іспанії.

Читайте також  Політичне викриття і акивізація на фронті: екстрасенска та шаманка Сейраш дала прогноз на травень...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело