Собачий холод і дощ змінять літо: синоптик Діденко дала прогноз на 13 вересня та цей тиждень

Собачий холод і дощ змінять літо: синоптик Діденко дала прогноз на 13 вересня та цей тиждень

Приготуйте вітровки та парасольки

Холодний атмосферний фронт все ближче до України. Він прийде з дощами та значним зниженням температури повітря. Тож всі приготуйтеся! І як би це не звучало, але першими накриє непогода західні регіони – де зараз ще ніжаться під літнім, теплим сонцем. Таку перспективу окреслила синоптик Наталка Діденко вже на 14-15 вересня.

А поки в Україні літо. Завтра, 13 вересня за України ще тримається міцно високий атмосферний тиск, а тому опадів не передбачено. Ми в полоні сонячної, сухої та комфортної погоди.

Найвищі показники стовпчиків на термометрах зафіксують жителі та гості західних регіонів – +27 – +30 градусів – справжнє літо. На сході та на північному сході буде найсвіжіше – +20 – +24. А решта території країни проживуть середу з показниками в +23 – +28 градусів.

Киянам та гостям Столиці рекомендовано взяти вихідний, адже погода цьому сприятиме. Вдень +27 – чудовий час для прогулянки. Тим паче, що вже 14 вересня прогнозується дощ, а 15 – температура знизиться до +20, а то і нище. Але на щастя – це тимчасово. Вже далі на нас знову чекає чи то справжнє, чи то бабине літо!

Читайте також  Спека та дощі: синоптик поділилась неочікуваним прогнозом

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело