Похолодання та дощі: синоптик розповів, коли в Україну прийде неприємна погода

Похолодання та дощі: синоптик розповів, коли в Україну прийде неприємна погода

Українцям розповіли, як сильно зіпсуватись погода

Найближчими днями в Україні очікується збереження теплої і навіть літньої погоди. За словами синоптика Наталії Діденко, 12 вересня температура повітря на більшій частині території країни коливатиметься від +20 до +26°С. У західних регіонах буде найтепліша температура від +25°C до +29°C, а в східних частинах буде трохи прохолодніше – від +20°C до +24°C. Прогноз прогнозує здебільшого сонячну погоду, у Чернівецькій області можливий локальний дощ.

Про це повідомляє «УНІАН»

У Києві очікується суха та сонячна погода з максимальною температурою від +25°С до +27°С, вночі від +11°С до +14°С.

“Скрізь переважно сонячно. Хіба що завтра на Чернівецькій області якісь незрозумілі локальні хмари підкинуть трохи локального дощу”, – прогнозує синоптик.

Забігаючи наперед, очікується, що середина тижня залишиться дуже теплою, проте приблизно 14-15 вересня країною пройде атмосферний фронт із дощами, що викликав невелике зниження температури. Однак очікується, що ця зміна не буде значною чи радикальною.

“Ближче до середини тижня – дуже тепло, 14-15 вересня пройде атмосферний фронт із дощами і навіть трохи спуститься вниз температура повітря. Однак нічого суттєвого та різкого в погоді не станеться”, – повідомляє синоптик.

Синоптик Ігор Кібальчич також згадує можливість дощу в Україні пізніше на тижні. Це пов’язано з малоактивним атмосферним фронтом та циклонічною діяльністю в середній тропосфері, яка може принести короткочасні дощі, хоча сильних та тривалих злив не очікується.

Читайте також  Холод і снігопади повертаються: Рятувальники попередили про різке погіршення погоди

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело