Перемога буде за 3 роки? Українська мольфарка розповіла про таємні дати закінчення війни

Перемога буде за 3 роки? Українська мольфарка розповіла про таємні дати закінчення війни

Магдалені з перших днів повномасштабної війни снилися цифри, за якими вона намагалася передбачити те, що може нас чекати в майбутньому

Карпатська мольфарка зробила прогноз щодо того, коли може закінчитися війна в Україні. Те, на що сьогодні чекає кожен українець.

Про це жінка на ім’я Магдалена Мочіовскі розповіла у своєму інтерв’ю для YouTube каналу FEDOR TV ще минулого року.

Карпатська мольфарка неодноразово робила прогнози щодо того, що відбуватиметься надалі в Україні. Цього разу вона спробувала передбачити, коли цей кошмар закінчиться.

“Я від самого початку війни намагаюся давати прогнози. Але це не так легко, розумієте. Тому що ми говоримо не про долю однієї людини, а про долю всього світу”, – каже мольфарка.

Навіть український уряд не заперечує того факту, що війна може тривати довго, але обов’язково в один момент закінчиться.

Магдалені з перших днів повномасштабної війни снилися цифри, за якими вона намагалася передбачити те, що може нас чекати в майбутньому.

“Ці цифри постійно були пов’язані з четвіркою. Я думала: чотири тижні, ну, чотири місяці. Я завжди говорила, що я в жодному разі не хочу, щоб це було до чотирьох років. Тому ми молимося, щоби це не було до чотирьох. років. Це ще може бути 4-е число, четвертий місяць”, – зазначила Мочіовскі.

Сподіваємося, що незабаром ми зможемо знову спокійно зажити в Україні, під мирним небом. Для цього доведеться трохи повозитися із росіянами на полі бою.

Читайте також  Вже скоро: тарологиня назвала точний місяць та подію, яка означатиме закінчення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело