“Шлях до перемоги у два етапи”: екстрасенс назвав дату повного звільнення України

“Шлях до перемоги у два етапи”: екстрасенс назвав дату повного звільнення України

Багатьом такий прогноз екстрасенсу може не сподобатися

Відомий український енергетичний практик, астролог та екстрасенс Роман Шептицький заявив, що Україна обов’язково прожене окупантів із усіх захоплених земель. Однак вихід військ до кордонів 1991 може затягтися. За словами екстрасенсу, цей процес може тривати близько трьох років.

Так, відповідаючи на запитання, чи незабаром українці повернуться до своїх територій, він відповів: “Так, тому що ми йдемо до перемоги. Шлях до неї відбуватиметься у два етапи. По-перше, це звільнення наших територій, повернення до кордонів до повномасштабного”. вторгнення. Це вже дуже велика перемога.

Що ж до звільнення решти територій, то, на думку Шептицького, цей процес може затягтися від року до трьох: “Однак це залежить від багатьох факторів, тому стовідсотково сказати про дати поки не можу. Це ж стосується продовження військового стану. Можливо, ближче до наступної весни його скасують”.

“Ще одна перемога – звільнення Запорізької АЕС. Шанси високі, проте майбутнє часто переписується вищими силами, тому сценарії можуть змінюватися. Нам потрібно більше об’єднуватися в енергетичному плані, тоді швидше дійдемо перемоги”, – додав він.

 

Читайте також  "Лукашенка публічно ліквідують": експерт заявив, що Росія може готуватися до анексії Білорусі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело