Важливий прогноз від тарологині Хомутовської: до чого готуватися у серпні. Коли чекати небезпеки

Важливий прогноз від тарологині Хомутовської: до чого готуватися у серпні

Новини від тарологині Людмили Хомутовської.

Екстрасенс та таролог спрогнозувала події на початку серпня: до чого готуватися.

На початку свого прогнозу, який вона виклала для Youtube-каналу, екстрасенс заявила, що обстріли по Кривому Рогу та Херсону показові, та націлені на демонстрацію сили, окрім того, вони пов’язані з українським наступом.

Ведучий поставив питання щодо слів Єрмака, який стверджує, що вже найближчим часом Україна почне переговори з США щодо гарантій безпеки.

Цікаво, перш за все дві позиції. Є українська позиція, і є позиція американська. Українська позиція: ми маємо права, і будемо аргументувати звідки ці права, і вимагати що краще для України при тому є карта пришвидшення.
— говорить тарологиня.

Щодо позиції США – випала найперше карта Вежа:

Я бачу, що вони хочуть закінчити війну, і їм це надважливо, і багато з чим вони згодні щодо наших вимог. Перше, що будуть давати, це дуже багато грошей. Грошей буде скільки хочете, а от зброї – ні.
– зазначаила пані Людмила.

Також тарологиня зазначила, що грошей дадуть та захочуть, щоб Україна сама знаходила, але також зазначила, що буде перевірка кожної копійки.

Все не вирішиться за один раз, і це буде початок, хороший початок”.
Ведучий запитав екстрасенса, чи будуть результативними переговори про завершення війни у Саудівській Аравії.

Ці переговори будуть, випадає “колесо фортуни”, якимось чином вони відіграють важливу роль. Тут багато арканів про прискорення, про якийсь рух, і подобається саме позиція України, бо це надважливо.

Читайте також  Астролог назвав місяць, коли Україну атакують з усіх боків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело