Термометри плавитимуться: синоптик Діденко попередила про пекельну спеку – припече до +40 градусів

Термометри плавитимуться: синоптик Діденко попередила про пекельну спеку – припече до +40 градусів

Актуальний прогноз
Прогноз погоди в Україні на четвер, 3 серпня
В Україні очікується антициклональний характер погоди. Що це означає, докладно пояснила синоптик Наталка Діденко у себе на facebook-сторінці у прогнозі.

Це означає, що у більшості регіонів країни має триматися суха погода. У ніч проти четверга локальні дощі з грозами мають пройти на Лівобережжі.

У Києві синоптик опади прогнозує вночі також, а вдень у столиці України має бути сухо. Максимально у Києві повітря протягом дня прогріється до +29.

Загалом на більшій частині території країни очікується температура вдень +28…+32. Синоптик зазначила, що хоча після Іллі вже, за традицією, не купаються, проте така спекотна погода підбиватиме це зробити.

Крім того, синоптик поділилася, що температура води у водоймах зараз прогрілася до комфортних позначок +22…+24.

Найближчими днями за прогнозом Діденко спека в Україні тільки набиратиме обертів. Тобто буде ще спекотніше. За прогнозом, у п’ятницю, 4 серпня, а також на вихідних, 5 та 6 серпня на більшій частині території країни повітря прогріється до позначок +32…+38.

При цьому, в південних і східних областях вона взагалі прогнозує до +40. Але в західних областях такої спеки не буде, там буде трохи свіжіше.

Синоптик також додала, що за її прогнозом з понеділка, 7 серпня та у вівторок, 8 серпня спека поступово спаде. Лише у східних областях країни спекотна погода все ще триматиметься.

Тобто перша половина серпня, як видно за прогнозом, буде в країні досить спекотною і найближчими днями не варто чекати на сильні опади. На вихідних погода сприяє тому, щоб відпочити, поїхати на природу до води, позасмагати та насолодитися останніми літніми погожими днями.

Читайте також  Я йду: Притула яскраво потролив Зеленського

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело