Окупанти готуються до нових ракетних атак: українців попередили про велику небезпеку

Окупанти готуються до нових ракетних атак: українців попередили про велику небезпеку

Реагуйте на тривоги!
Українців попередили про ймовірні нові ракетні атаки ворога
Вперше за тривалий час ніч у країні пройшла спокійно. Але речниця Сил оборони “Південь” Наталія Гуменюк попереджає українців про нові ракетні атаки, повідомляється в Telegram-каналі Київ. Новини.

Гуменюк вважає, що країна-агресор нагромаджує сили для нових атак. Тому українців закликають не розслаблятися, ризик нових обстрілів надзвичайно високий.

Ворог може накопичувати сили, щоб незабаром посилити атаки на інфраструктуру, прибережну зону та інше. На додаток, Гуменюк поділилася, що з радіоперехоплень вони чують, як російські окупанти попереджають у морі цивільні судна про неможливість дістатися до українських портів.

Очевидно, що противник накопичує сили для того, щоб продовжувати чинити тиск на чутливі елементи нашої обстановки, де вони хочуть здобути перевагу.

Варто зазначити, що раніше Гуменюк поділилася невтішним прогнозом, що за три місяці в Україні може не залишитися жодного порту.

Після того, як рф оголосила про вихід із зернової угоди, вона прагне закрити Україну як країну, яка може нагодувати мир і встановити монополію на постачання зерна.

Наразі атаки припадають нерідко на сховища зерна та інших культур, а також по портах. Тобто знищується врожай, який планувалося вивозити, а також місця для їхнього зберігання.

Гуменюк заявила, що у зв’язку з такою ситуацією Україні дуже потрібні зараз протиракетна та протиповітряна оборона. Вона має бути посилена, потужна, сучасна і здатна протидіяти тим типам ракет, які противник використовує проти нас.

Також чиновниця впевнена, що рф не заспокоїться і щоразу ще й примудряється вдосконалити свою тактику.

Читайте також  РФ готує масовані удари по Україні: експерт назвав цілі та терміни атак

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело