Справа йде до перемоги! Важлива заява. ЗСУ перехопили ініціативу по всій лінії фронту

Справа йде до перемоги! Важлива заява. ЗСУ перехопили ініціативу по всій лінії фронту

Поступово справа рухається до перемоги українських військ над російськими загарбниками

Збройні сили України щодня активно просуваються полем бою, відстоюючи свої позиції та вигризаючи території у російських загарбників.

Докладніше про це повідомляє заступник міністра оборони Володимир Гаврилов, повідомляє Главред.

З його слів, українські збройні сили вже перехопили військову ініціативу на всій лінії фронту. Вони продовжують просуватися щодня, долаючи як невеликі, і великі відстані, і вигризаючи першу і другу “оборонні” лінії російських військ.

“По всій лінії, що б там не говорили зараз, що росіяни спробували в районі Куп’янська щось зробити, це була відчайдушна спроба якось відтягнути наші сили з інших напрямків. Але загалом вся ініціатива зараз на нашому боці”, – сказав Володимир Гаврилов.

Володимир Гаврилов також зазначив, що армія України ще не використала всі свої ресурси та сили, і рано чи пізно досягне значних успіхів. Він наголосив, що українська сторона усвідомлює всі виклики, пов’язані з поточною ситуацією, та перебуває у постійному інформаційному обміні з партнерами. Щодня бійці Збройних сил України просуваються вперед, виграючи 100 метрів тут, кілометр там і продовжують вигризати території у противника, звільняючи цілі поселення у російських окупантів.

Україна поки не використовувала всі свої сили на повну потужність, але впевнена у своїх можливостях і готова здобути перемогу.

Читайте також  Жовтень стане вирішальним: астролог дала переможний прогноз щодо війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело