“Слава путіну”: у Польщі напали на українку з трьома дітьми

“Слава путіну”: у Польщі напали на українку з трьома дітьми

Жінка розповіла журналістам, що вона вже 20 років приїжджає на роботу до Польщі, де працює прибиральницею

З польського міста Ополе прийшли доволі тривожні новини. Тут на автобусній зупинці Wiosenna-Prószkowska молода пара поляків напала на українку, яка з трьома неповнолітніми дітьми чекала на транспорт.

Відомо, що 45-річна українка поверталася з прогулянки із трьома дітьми 8,10 та 13 років.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Nowa Trybuna Opolska.

За інформацією видання, невідомі чоловік та жінка у віці 25-27 років почули, що мати розмовляла зі своїми дітьми українською. Тоді пара підійшла і почала чіплятися до них і ображати.

Газета пише: “Ці люди поводилися агресивно і не давали українцям пройти додому, перегородивши дорогу. Вони кричали – Хіба ви українці? Путін вас раз***”. Ви приїхали сюди за програмою “Сім’я 500+, Ку**а українська”.

Українка викликала поліцію. Тим часом агресивно налаштована пара, яка на якийсь час зайшла до магазину, вийшла звідти і чоловік показав українцям середній палець. Крім того, він вигукнув “Слава Путіну” та “До біса Україну”. Далі вони сіли до автобуса.

Про інцидент проінформували прокуратуру. Наразі нападників шукають правоохоронці, їм загрожує до трьох років позбавлення волі за образу за національною ознакою.

Жінка розповіла журналістам, що вона вже 20 років приїжджає на роботу до Польщі, де працює прибиральницею. Діти приїхали до неї на канікули.

Читайте також  У Польщі вже більше двох тижнів бомжує молодий українець: просять допомогти знайти рідних та близьких

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело