Незабаром не чекайте і бережіться вересня: українців налякали термінами закінчення війни

Незабаром не чекайте і бережіться вересня: українців налякали термінами закінчення війни

До чого готуватись?
Стало відомо, коли настане переломний момент у війні з орками


На українців чекає один найважчий місяць до закінчення цього року, попередила таролог Кейла Свідова. За її словами, вересень стане руйнівним, але кінець 2023 буде успішним.

Свідова наголосила: “2023 рік закінчиться дуже добре. Єдиний небезпечний місяць – вересень. Там буде енергія “Вежі”. Це пов’язано з руйнуваннями. А в грудні буде енергія “Сонця”, а “Сонце” – це перемога. “Сонце” також, це гарне здоров’я та чудовий настрій”.

За її словами, активна фаза війни відбуватиметься весь 2023 рік, а на перемогу можна очікувати в середині 2024 року.

Таролог заявила, що наступний 2024 рік – це рік справедливості. Тоді станеться переломний момент, коли буде стабілізація сил, можна буде дійти домовленостей та юридичного контакту.

Кейла Свідова додала: “А ось 2025 рік йде під арканом “Самітник” – це ресурси (газ, нафта, золото, продукти, земля). Вірю, що у 2024 році ми прийдемо до миру, і у 2025 році будуть відновлення. В Україну будуть дуже багато вкладати, буде дуже багато грошей”.

Вона також зазначила, що у серпні триває три енергії: Справедливість, Колісниця, Диявол. За її словами, “Справедливість” – це баланс, переговори, логіка. Можливе підписання договорів. Енергія “Диявола” дає залякування та маніпуляцію.

Таролог підкреслила, що “зараз наші військові почуваються дуже впевнено та згуртовано. Не завжди зброя має перевагу. Україна бореться за себе і конкурентна”.

Читайте також  "Незабаром буде набагато гірше, ніж ви думаєте": Мольфар попередив про велике лихо через два місяці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело