Трагічно закінчилися пошуки двох дівчаток, які пішли разом відпочивати: в ДСНС розповіли подробиці

Трагічно закінчилися пошуки двох дівчаток, які пішли разом відпочивати: в ДСНС розповіли подробиці

На Чернігівщині рятувальники знайшли тіла двох зниклих неповнолітніх дівчат.
Напередодні в поліції Чернігівської області повідомили про зникнення двох дівчат-підлітків віком 14 та 15 років в Коропській громаді Новгород-Сіверського району.

Дівчата зустрілися вдень 6 липня в Оболонні та пішли відпочивати на пляж, на Десну за два кілометри від села. Близько 18-ї години рідні спілкувалися з ними телефоном, але після того подруги перестали відповідати на дзвінки.

На жаль, історія закінчилася трагічно. В пресслужбі ДСНС повідомили, що рятувальники виявили та підняли на поверхню з річки Десна тіла двох дівчат 2008 р.н. Загалом до пошукових робіт було залучено понад 30 чоловік: рятувальники ДСНС на моторному човні, водолази, поліцейські та місцеві мешканці.

Як уточнили в поліції, спочатку мати однієї з дівчат разом зі знайомою тривалий час намагалися відшукати зниклих самотужки, проте знайшли тільки їхній одяг та особисті речі на березі Десни, лише після цього вони звернулися по допомогу до правоохоронців.

В ДСНС нагадали, що щороку внаслідок необережної поведінки на воді гине майже 1000 людей. Відпочинок на воді повинен бути тільки в спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Дикі пляжі, круті береги, замулене дно є небезпечними. Не варто купатись біля крутих берегів, у місцях зі стрімкою течією і там, де велись бойові дії.

Читайте також  Ці зворушливі малюки не залишать байдужими: фотодобірка

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело