Ці події стануть кінцем війни в Україні: тарологиня розповіла, що чекає на нашу країну в найближчому майбутньому.

Ці події стануть кінцем війни в Україні: тарологиня розповіла, що чекає на нашу країну в найближчому майбутньому.

Експертка упевнена, що ми заберемо все, що по праву належить нам

Усі українці з нетерпінням чекають на перемогу нашої країни в кровопролитній війні, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним.

Але чи довго лишилося чекати? Коли можна буде повернутись у свій будинок? Як довго чекати на капітуляцію Кремля? Що буде провісником перемоги України? У цих питаннях допомогла розібратися найвідоміша тарологиня Людмила Хомутовська.

“Я не можу сказати, що вже завтра все стане добре. Вороги дуже сильні. Те, що вони триматимуться і вони мають потенціал – це однозачно. Але Україна починає вирулювати, починаються перемоги. Так, вони невеликі і йде повільно, але за липень ми побачимо яскраві зміни”, – тішить експертка.

Далі ведуча запитала Людмилу у тому, які знаки повинні бути, щоб ми починали розуміти, що це вже початок кінця війни і готувалися до нашої перемоги.

“Одна з подій закінчення війни – це коли весь світ буде на нашому боці. Це знамення вже є. Інше знамення буде пов’язане з людьми, які перебувають у високій вірі. Люди різних конфесій стануть на бік світу і почнуть виступати за допомогу Україні. Цього ще І ще один знак – хтось при владі має померти… Хто був при владі вже давно… Це в Росії, однозначно… Після цього вже буде шлях до перемоги… Мені хотілося б вірити, що це про Путіна. Не можна, щоб жили подібні люди”, – розповідає Хомутовська.

Людмила Хомутовська запевняє, що ми заберемо все, що вимагаємо. Карти не показують втрат. Можливі зміни ставлення до війни.

Читайте також  Кінець війни в Україні: вже цього року різко зміниться перебіг усієї історії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело